Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Ons retouradres is:
Skonhout
Renseweg 41
5425 PE De Mortel

Let op, het is niet de bedoeling dut u de ( kleinere) meubels zelf via een bezorgdienst als Post.NL retour stuurt. De kans dat de meubels beschadigen is dan zeer aanwezig. Wij bieden de mogelijkheid om het meubel op te laten halen door onze transporteur.

Retourkosten
De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag exclusief de retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg. En zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is in de originele verpakking.

Uw retour kunt u aanmelden door ons een mail te sturen.
info@skonhout.nl
Graag uw naam, ordernummer en telefoonnummer vermelden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.