Over ons

Over ons:

Wij zijn Stephan en Jacquelien Verbakel en wonen met onze 3 zonen in De Mortel. Stephan heeft een klus- en montagebedrijf en in zijn vrijetijd is hij meubelen gaan maken. Al snel kwamen hier steeds meer opdrachten uit en zijn wij in 2015 officieel gestart met SKÔNhout.

Wij maken meubelen geheel naar wens en op maat. Ook hebben wij een groot assortiment Mangohouten meubelen. De Mangohouten meubelen komen uit India zijn zeer scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Deze meubelen zijn leverbaar in de maten zoals op onze site staat vermeld.

U kunt voor ( houten) woonaccessoires, houten speelgoed en tekstborden bij ons online terecht. Of bezoek de shop in shop Samen bij Ellen in Mierlo.

Jacquelien restyled meubelen deze zijn via onze site en facebook te zien. Wij variëren ons restyle aanbod bij in Bloemisterij ’t Bluumke in De Mortel en bij Samen bij Ellen in Mierlo. Online zijn ze ook te bekijken en evt. te bestellen.

Ook kunt u bij ons terecht voor kleuradvies en zijn wij leverancier van verf. Dus u kunt uw gehele interieur samen met ons of door ons laten aanpassen! Wij helpen u er graag bij.